Κερδίστε χρήματα από το blog σας

Νέα εφαρμογή του WordPress δίνει τη δυνατότητα προβολής διαφημίσεων

Την ευκαιρία να κερδίσουν χρήματα δίνει πλέον η σελίδα WordPress στους blogger που διατηρούν το δικό τους ιστολόγιο εκεί. Το δημοφιλές site για blog, ετοιμάζεται να διαθέσει μία νέα λειτουργία που θα ονομάζεται «WordAds» και η οποία σύμφωνα με τον διευθυντή διαφήμισης του WordPress, Jon Burke, θα επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν διαφημίσεις στα ιστολόγια τους κερδίζοντας έτσι ορισμένα χρηματικά ποσά. Η εφαρμογή αυτή, υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Federated Media.Η σελίδα WordPress εδώ και καιρό δεχόταν συνεχώς μηνύματα να επιτρέψει την προβολή διαφημίσεων, δημιουργημένες από τους χρήστες, στα ιστολόγια τους. Ο λόγος για τον οποίο η εταιρεία αρνούνταν κάτι τέτοιο ήταν η χαμηλή ποιότητα των διαδικτυακών διαφημίσεων. Ωστόσο σήμερα, απ’ ότι φαίνεται , οι υπεύθυνοι πείστηκαν πως διαφημίσεις δημιουργημένες από την Federated Media δεν θα δημιουργούν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της σελίδας και δεν θα τη καθιστούν αντιαισθητική.

Σύμφωνα με την WordPress, η χρήση του νέου εργαλείου «WordAds» θα είναι προαιρετική από τους blogger και θα απευθύνεται σε αυτούς που επιθυμούν να κερδίζουν χρήματα από την ενασχόληση τους με τη δραστηριότητα αυτή, επιτρέποντας «υψηλής ποιότητας» διαφημίσεις να εμφανίζονται στο ιστολόγιο τους.

Για να μπορεί κάποιος να κάνει χρήση της υπηρεσίας αυτής, πρέπει το ιστολόγιο του να είναι δημόσιο σε όλους και ακόμη να βρίσκεται σε προσωπικό domain και όχι σε αυτό που δίνει αυτόματα η εταιρεία σε όποιον ανοίξει ένα blog, και έχει την κατάληξη: «κάτι.wordpress.com». Επιπλέον, η εταιρεία θα ελέγχει την κίνηση στο εκάστοτε blog, το περιεχόμενο του καθώς και τη γλώσσα γραφής, έχοντας το δικαίωμα να μην επιτρέψει χρήση της υπηρεσίας.

Για περαιτέρω οδηγίες, οι χρήστες μπορούν να επισκεφτούν τη σχετική σελίδα της WordPress.

Πηγή: proho.gr

Comments

comments

Καλέστε μας